Magunkról

A múltunk egészen 1875-ig nyúlik vissza, amikor felmenőink letették alapjait kőfaragói hagyományainknak. A nagyszülők által megteremtett sikerek, elért eredmények folyamatosságának megtartása a célunk. Ennek megvalósulásának és vásárlóink megelégedése érdekében dolgozunk a legnagyobb odaadással.

Minőségi kivitelezésre garancia a több évtizedre nyúló, jól működő családi vállalkozás.

Cégünk Komárom-Esztergom megyében, Nyergesújfalu közponjában található. A vásárlók több egyedi tervezésű, kézi megmunkálású gránit sírkőből válogathatnak. Kész modelljeink értékesítésén túlmenően vállaljuk különleges, egyedi igények megvalósítását is.

Célunk a megrendelői igények minél szélesebb kielégítése a kőipari termékek terén. Gépparkunk folyamatos bővítésével, biztosítjuk a megrendelőink által támasztott igények minél gyorsabb és jobb színvonalú kiszolgálását.

A Lerner Kőfaragó küldetésének tekinti, hogy csúcsminőséget képviselő termékeivel és mindenre kiterjedő szolgáltatásaival segítséget nyújtson a gyászoló hozzátartozóknak a legmegfelelőbb síremlék kiválasztásában és felállításában. Vásárlóink sokféle anyag és forma közül választhatnak, hozzátartozójuk tiszteletére, emlékére. Siremlékekhez bronz, inox, és porcelán kiegészitőkkel is szolgálunk. Vállaljuk elemekből készült, vagy helyszinen betonozott kripták készitését, valamint szimpla és dupla sirok elkészítését, tervezéstől a helyszinen történő felállitásig.

Szolgáltatásaink közé tartozik a meglévő sirok lebontása, felujitása, tisztitása, a kegyelet maximális tiszteletben tartása mellett.

Vállalkozásuk fő profilja síremlékek készítése, de a vásárló igényei szerint egyedi megbízásokat is vállalunk. Hosszú évtizedek alatt szerzett tapasztalatainknak köszönhetően, jó minőségü és széleskőrü szolgáltatást tudunk nyújtani más területen is. Siremléken kívül készítünk mindent, ami kőből lehetséges (kandalók, erkélyszegélyek, párkányok, padlóburkolatok, lépcsők, korlátok, munkapultok, szalonnasütők...).

A kiváló alapanyagainknak köszönhetően termékeink időtállósága biztosított. Alapanyagaink közé tartozik a műkő, mészkő, gránit, márvány.

A piacon egyedülálló választékunkat, rendkívül rövid határidővel és a megszokotnál kedvezőbb áron tudjuk bíztositani.

Kérjük, tekintse meg Galériánkat, ahol néhány referenciának tekinthető munkánkat láthatja.

 

Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, hogy valóban méltó emléket állíthasson eltávozott hozzátartozójának.

 

Tisztelettel,
Lerner Róbert